Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Astazi incepe Campania de promovare a pensiilor private


In cadrul Conferintei Nationale de Pensii Private, reprezentanti ai Camerei Deputatilor, ai Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private si ai operatorilor din piata de profil, au dezbatut asupra necesitatii si sigurantei sistemului de pensii private.

"Trebuie inteles faptul ca atat societatile de administrare a fondurilor de pensii, cat si fondurile sunt entitati distincte, banii sunt tinuti de o banca depozitara, iar fondurile de pensii nu pot da faliment", a precizat Mircea OANCEA, Presedintele CSSPP.

Totodata, in cadrul Conferintei s-a precizat ca stadiul incipient al sistemului are cateva dezavantaje, cum ar fi slaba informare a populatiei si nivelul scazut de pregatire al agentilor de marketing. "Nivelul de pregatire al agentilor poate aduce prejudicii de imagine atat sistemului, cat si companiilor de care apartin", a declarat Mircea OANCEA.

"In ceea ce priveste campania de comunicare organizata de CSSPP, va pot spune ca joi vor pleca spre potentialii clienti ai fondurilor de pensii primele materiale informative redactate cu ajutorul Comisiei", a mentionat Presedintele CSSPP.